Cum a ajuns Lada noul partener al echipei Renault F1

Postat la 04 martie 2010 12 afişări

Echipa de Formula 1 Renault a anuntat, joi, pe site-ul oficial, ca a incheiat un parteneriat conform caruia marca rusa Lada va fi vizibila, in sezonul 2010, pe monoposturile formatiei pentru care va pilota si un rus, Vitali Petrov.

Marca Lada se va afla si pe echipamentul pilotului Vitali Petrov. Acordul, care, potrivit unui comunicat al Renault F1, "a primit sustinerea publica a premierului rus Vladimir Putin", a fost semnat de cele doua parti la Moscova, in data de 1 martie. "Este o onoare pentru noua noastra echipa de F1 sa fie varful de lance al Formulei 1 in Rusia si sa aduca marca Lada in disciplina regina a automobilismului. Ne dorim sa avem impreuna un sezon plin de succese", a declarat noul presedinte al Renault F1, Gerard Lopez.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cum-a-ajuns-lada-noul-partener-al-echipei-renault-f1-5714749
5714749
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.