CSA a autorizat functionarea BRD Asigurari de Viata

Postat la 08 aprilie 2009 47 afişări

Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a hotarat acordarea autorizatiei de functionare BRD Asigurari de Viata.

Decizia a fost comunicata asiguratorului, iar in perioada imediat urmatoare va fi publicata in Monitorul Oficial, conform legii. Astfel, numarul societatilor de asigurare autorizate in Romania – si care intra in sfera de reglementare si supraveghere de catre CSA - a crescut la 45. De asemenea, Consiliul CSA a acordat societatii ERGO Asigurari de Viata autorizatia de constituire, urmand ca, pentru obtinerea de catre aceasta a autorizatiei de functionare, sa inainteze documentatia specifica prevazuta de legislatia in vigoare.

"Aparitia de noi jucatori pe piata asigurarilor de viata reconfirma potentialul mare din Romania si, mai mult decât atât, in contextul economic actual nu face decât sa intareasca asteptarile noastre privind continuarea trendului ascendent al acestui segment”, spune Angela Toncescu, presedintele CSA.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CSA,
BRD,
asigurari de viata,
Angela Toncescu,
ERGO
/actualitate/afaceri/csa-a-autorizat-functionarea-brd-asigurari-de-viata-4178964
4178964
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.