Croitoru: Cresterea taxelor nici nu garanteaza venituri mai mari la buget

Postat la 25 iunie 2010 17 afişări

Majorarea taxelor nu va rezolva problema cheltuielilor statului, ci va avea un efect negativ asupra economiei, va produce inflatie si va creste costul tuturor afacerilor, a declarat Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR Mugur Isarescu.

"Din punct de vedere economic problema ramane nerezolvata. Cresterea taxelor nu garanteaza venituri mai mari, in conditiile in care de 20 de ani Romania nu are venituri mai mari de 32% din Produsul Intern Brut", a declarat Croitoru.

Lucian Croitoru a mai declarat ca reducerile de personal sunt foarte importante si ca si in situatia in care Curtea Constitutionala ar fi aprobat reducerea pensiilor, tot trebuia sa fie dati afara 120-130.000 de oameni.

Detalii pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lucian croitoru,
bnr,
taxe,
concedieri,
pensii
/actualitate/afaceri/croitoru-cresterea-taxelor-nici-nu-garanteaza-venituri-mai-mari-la-buget-6446995
6446995
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.