Cris-Tim: va creste piata neagra a carnii

Postat la 11 februarie 2009 20 afişări

Piata neagra a carnii si a produselor din carne va creste semnificativ in 2009, in conditiile in care multi dintre micii producatori nu vor face fata blocajului financiar, a declarat Gabriel Alexandru, vicepresedintele grupului Cris-Tim.

Potrivit estimarilor vicepresedintelui Cris-Tim, in Romania exista peste 1000 de jucatori pe piata carnii procesate si chiar mai multi pe cea a carnii proaspete. Dificultatile financiare cu care multi dintre acestia se vor confrunta anul acesta ii vor face sa caute solutii de salvare. "Unii vor da faliment, altii vor vinde, insa cei mai multi vor trece la gri sau la negru", spune Gabriel Alexandru, care estimeaza o crestere a pietei negre de la 40% la 60% din totalul pietei carnii si a produselor din carne.

Cititi mai multe aici despre strategia Cris-Tim

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cris-Tim,
FMCG,
criza,
Gabriel Alexandru,
industrie
/actualitate/afaceri/cris-tim-va-creste-piata-neagra-a-carnii-3896269
3896269
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.