Craciunul ieftineste mancarea, hainele si LCD-urile cu pana la 50%

Postat la 24 noiembrie 2009 13 afişări

Chiar daca in perioada urmatoare consumul va creste, aceasta nu inseamna o revenire, spune Adrian Manolache, secretar general AMRCR

Marii retaileri de produse alimentare, imbracaminte, incaltaminte si electonice promit pentru perioada sarbatorilor de iarna reduceri substantiale, iar in mallurile din Capitala vor fi organizate tot soiul de evenimente, cu scopul de a atrage vizitatori. Spre exemplu, Carrefour va avea promotii pentru produsele specifice acestui sezon.

"Avem reduceri exact la ceea ce se cere, la ciocolata, la vinuri, la decoratiuni de Craciun", a declarat pentru Gandul Andreea Mihai, director de marketing al companiei. Si in hipermarketurile Cora se vor gasi reduceri de Craciun, iar pana la sfarsitul acestei luni, se gasesc produse cu preturi mai mici cu 10-20%, la articole de imbracaminte sau produse alimentare.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
Adrian Manolache,
AMRCR,
LCD,
Craciunul,
ieftiniri
/actualitate/afaceri/craciunul-ieftineste-mancarea-hainele-si-lcd-urile-cu-pana-la-50-5128684
5128684
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.