Contractul de 250 mil. dolari cu Gazprom a fost castigat de Grup Servicii Petroliere

Postat la 04 decembrie 2009 19 afişări

Grup Servicii Petroliere, companie care face parte din grupul Upetrom, controlat de omul de afaceri constantean Gabriel Comanescu, este castigatoarea contractului amintit de presedintele Traian Basescu in cadrul confruntarii de joi seara cu contracandidatul sau, Mircea Geoana (PSD).

"Il informez pe cel proapsat intors de la Moscova din vizite subterane ca acum 2 saptamani trustul de constructii petroliere Constanta a semnat cu Gazprom constructia unei conducte submarine de 250 milioane de dolari intre Novossiysk si Soci, pentru racoradrea sistemului de gaze al Rusiei la Soci, unde se vor desfasura Jocurile Olimpice", a declarat presedintele joi seara .

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/contractul-de-250-mil-dolari-cu-gazprom-a-fost-castigat-de-grup-servicii-petroliere-5154218
5154218
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.