Constantin Toma si Radu Mustatea au fost numiti la conducerea PAID

Postat la 08 octombrie 2009 22 afişări

In cadrul primului consiliu de administratie al Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor (PAID), Constantin Toma, presedintele directoratului Omniasig, si Radu Mustatea, presedintele directoratului Astra Asigurari au fost desemnati presedinte, respectiv vicepresedinte al PAID.

De asemenea, s-a reconfirmat structura consiliului de administratie al PAID, cu exceptia schimbarii reprezentantului CLAL. Astfel, componenta actuala a consiliului este urmatoarea: din partea actionarilor ce detin 15% din actiunile PAID - Radu Mustatea (Astra Asigurari); Denis Rousset (Groupama Asigurari); Constantin Toma (CLAL Romania Asigurari Reasigurari).

Din partea celorlalti actionari ai PAID fac parte Nicolae Musat (City Insurance) si Adina Bacioiu (Generali Romania). Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) este reprezentata de Marinela Nemes si Mihai Buzea.

"De la semnarea documentelor de constituire a PAID acum doua saptamani, s-a facut un pas important prin varsarea capitalului social de catre toate companiile membre fondatoare ale PAID. In perioada imediat urmatoare, consiliul de administratie al PAID isi va continua eforturile pentru inregistrarea cat mai rapida a PAID la Registrul Comertului", a spus Toma

Consiliul de administratie al PAID se va reuni din nou saptamana viitoare pentru a desemna directorul general al PAID, astfel incat aceasta societate sa devina operationala cat mai curand.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/constantin-toma-si-radu-mustatea-au-fost-numiti-la-conducerea-paid-4972862
4972862
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.