CNA: Teo Trandafir nu mai poate sa faca emisiuni in perioada campaniei electorale

Postat la 31 martie 2010 16 afişări

Teo Trandafir, care si-a depus miercuri candidatura din partea PDL pentru alegerile partiale pentru Camera Deputatilor, nu va mai putea sa realizeze sau sa prezinte emisiuni in perioada campaniei electorale, ce debuteaza pe 10 aprilie, a declarat pentru MEDIAFAX Rasvan Popescu, presedintele CNA.

Pe perioada campaniei, doamna Teo Trandafir nu mai poate sa faca emisiuni", a spus Rasvan Popescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului (CNA).

El a invocat Decizia CNA nr. 210 din 28 ianuarie 2010 privind principii si reguli de desfasurare a campaniei electorale pentru alegerile partiale parlamentare, prin intermediul serviciilor de programe audiovizuale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
Teo Trandafir,
CNA,
emisiuni,
campanie
/actualitate/afaceri/cna-teo-trandafir-nu-mai-poate-sa-faca-emisiuni-in-perioada-campaniei-electorale-5792236
5792236
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.