Clujul castiga inca o investitie. Ridge Tool construieste un Factory Service de 60.000 de dolari

Postat la 22 decembrie 2010 33 afişări

Compania Ridge Tool investeste, in 2011, 60.000 de dolari intr-un Factory Service la Cluj-Napoca. Specializata in realizarea de echipamente si unelte pentru instalatii si conducte, Ridge Tool doreste sa dezvolte o unitate de service.

"Avem nevoie de un spatiu unde sa putem intretine si repara toata gama de produse RIDGID, dar in special echipamentele high tech - camere de video inspectie SeeSnake, locatoare de utilitati SeekTech si dispozitive de presat fitinguri", spune Camil Aliman, director regional pentru Romania si Ungaria.

Anul viitor, cei de la Ridge Tool vor sa sustina dezvoltarea sectorului de servicii pentru mentenanta canalizarilor rezidentiale si de infrastructura. "Vrem sa promovam acest tip de business in randul firmelor de instalatii, astfel incat sa fie clara capacitatea de castig care reiese din aceasta nisa de piata. In martie 2011 vom organiza la Cluj primul seminar specializat in mentenanta canalizarilor. Aici vrem sa livram catre participanti o solutie completa pentru a incepe un business de acest gen, cu dotarile pentru lansare, posibilitati de finantare, consiliere financiara si tehnica", adauga Aliman.

Ridge Tool a investit pana in prezent peste 1,5 milioane de dolari in utilarea si dotarea fabricii sale din Cluj-Napoca, in masini-unelte cu comanda numerica pentru productia de masini de filetat si bacuri de filetare. RIDGID - brand detinut de Ridge Tool Company - este producator de scule de mana si electrice, in portofoliul sau intrand de asemenea masini de filetat si pentru curatat conducte si peste 300 de tipuri de scule utilizate in domeniul instalaiilor sanitare, sectoare industriale, energie, petrol, utilitati si domeniul comercial.

Subsidiara a Emerson Professional Tools, compania Ridge Tool este prezenta si in Romania din 2005, unde a inceput activitatea de productie in anul 2008. Ridge Tool a inaugurat in urma cu doi ani, in cadrul campusului Emerson din Cluj-Napoca, primul centru regional RIDGID din Europa Centrala si de Est, incluzand o unitate de productie, un centru de training si suport tehnic, un showroom si un centru de servicii pentru clienti.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/clujul-castiga-inca-o-investitie-ridge-tool-construieste-un-factory-service-de-60-000-de-dolari-7839375
7839375
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.