Cluj: Doua curse WizzAir spre Italia si Germania vor decola cu o intarziere de peste noua ore

Postat la 18 septembrie 2010 27 afişări

Doua curse ale companiei aeriene Wizz Air, care trebuiau sa plece sambata dimineata de la Cluj-Napoca spre Treviso, Italia, respectiv Dusseldorf, Germania, vor decola cu o intarziere de peste noua ore, din cauza unei defectiuni tehnice, aproximativ o suta de pasageri asteptand pe aeroport.

Reprezentantii Aeroportului International Cluj-Napoca au declarat, sambata ca avionul spre Treviso trebuia sa plece sambata dimineata, la ora 06.00, insa va decola la ora 15.30, iar cursa spre Dusseldorf care era programata sa plece la ora 10.30, va decola abia la ora 20.00.

"Este o problema cu cursa Wizz Air spre Treviso, Italia, care trebuia sa plece la ora 06.00, dar se estimeaza ca va pleca la ora 15.30. Intarzierea nu s-a produs din cauza aeroportului, ci a companiei. Aeronava care trebuia sa duca pasagerii la Treviso nu a ajuns la Cluj-Napoca de la Roma vineri seara, la ora 23.00, astfel ca zborul programat pentru sambata, la ora 06.00 a fost amanat. De asemenea, si cursa spre Dusseldorf, tot a companiei Wizz Air, care trebuia sa plece la ora 10.30, va decola abia la ora 20.00", au precizat oficialii aeroportului clujean.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aviatie,
WizzAir,
aeronave,
Cluj,
intarziere,
decolare
/actualitate/afaceri/cluj-doua-curse-wizzair-spre-italia-si-germania-vor-decola-cu-o-intarziere-de-peste-noua-ore-7298074
7298074
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.