Clubul Elements din Herastrau, demolat de Primaria Capitalei

Postat la 30 mai 2011 15 afişări

Reprezentanti ai municipalitatii si politisti de la Sectorul 1 au inceput luni demolarea constructiei aflate pe domeniul privat al fostului complex BTT, din Parcul Herastrau, conform unei decizii a instantei Tribunalului Bucuresti, informeaza municipalitatea.

Actiunea are la baza rezolutia dosarului penal solutionat de catre Parchetul Judecatoriei sectorului 1, ramasa definitiva prin Decizia nr. 222 din 17 februarie 2011 a Seciei I Penala a Tribunalului Bucuresti, care vizeaza dezafectarea constructiei edificate ilegal, amplasata pe spatiul verde, langa aleea pietonala de pe malul lacului Herastrau (Clubul Elements), se arata intr-un comunicat remis, luni, de Primaria Capitalei. Decizia este definitiva si irevocabila. Inspectorii Primariei Capitalei au sanctionat inca din 2009 societatea comerciala care a executat lucrari de construire fara autorizatie pe spatiul verde, in zona mentionata. Mai mult, reprezentantii municipalitatii au dispus sistarea lucrarilor si intrarea in legalitate prin obtinerea autorizatiei de construire, in caz contrar desfiintarea lucrarilor executate si aducerea terenului la starea initiala.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
club,
bucuresti,
elements,
herastrau
/actualitate/afaceri/clubul-elements-din-herastrau-demolat-de-primaria-capitalei-8296116
8296116
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.