City Mall o ia de la capat: Un sfert din spatii vor fi inchiriate sau reinchiriate

Postat la 16 februarie 2010 22 afişări

Un sfert din spatiile comerciale din City Mall, din partea de sud a Bucurestiului, urmeaza a fi inchiriate sau reinchiriate in urmatoarea perioada, proprietarul centrului comercial semnand un acord cu Cushman & Wakefield, care se va ocupa de repozitionarea mall-ului.

"Centrul comercial va fi repozitionat ca si centru comercial de proximitate tinand cont de competitia existenta in zona de sud a Bucurestiului - de aceea trebuie sa satisfaca cerintele tuturor celor care locuiesc in vecinatatea sa. Vor fi pastrate anumite magazine care functioneaza la ora actuala in mall, dar ne vom concentra pe un concept de moda tineret & sport. De asemenea serviciile vor ocupa un loc important, servind populatia din imediata vecinatate", a declarat Cristina Dumitrache, responsabil retail international pentru centre comerciale in cadrul Cushman & Wakefield.

Printre chiriasii actuali din City Mall se numara Hondos Center, Motor Jeans, Camel Active, Meli Melo, Killtec, Stone Creek, Kenvelo, Office Shoes sau Columbia Sportswear (la parter), Sprider, Benvenuti, Lotto, Triumph, Jolidon, TinaR , Skiny (la etajul 1) si KFC, Springtime, Burger King, City Bistro, Costa Cofee (in zona de food-court).

City Mall face parte din portofoliul fondului de investitii APN/UKA European Retail Trust, care a platit un pret de achizitie de circa 103,5 milioane de euro.

In partea de sud a Bucurestiului mai functioneaza Grand Arena si in aceasta luna urmeaza sa fie deschis Sun Plaza.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/city-mall-o-ia-de-la-capat-un-sfert-din-spatii-vor-fi-inchiriate-sau-reinchiriate-5531776
5531776
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.