Cirstea a luat un milion de dolari din tenis, Hanescu peste 2,5 milioane

Postat la 17 mai 2010 9 afişări

Jucatoarea Sorana Cirstea a depasit suma de un milion de dolari castigata din tenis, in urma calificarii pe tabloul principal al turneului de la Strasbourg, iar Victor Hanescu a trecut de 2,5 milioane de dolari, dupa ce a evoluat, saptamana trecuta, in optimile turneului Masters de la Madrid.

Cirstea (locul 34 WTA), in varsta de 20 de ani, are in statistica actualizata luni, de WTA, suma de 998.702 dolari premii acumulate si cu cei 1.725 de dolari primiti pentru calificarea reusita tot luni in primul tur al turneului de la Strasbourg a ajuns la 1.000.427 dolari (din care aproape 110.000 de dolari in acest an). Ea este prima jucatoare din Romania care trece de aceasta suma, dupa Ruxandra Dragomir, actualul presedinte al Federatiei Romane de Tenis.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sport,
Cirstea,
tenis,
Hanescu,
bani
/actualitate/afaceri/cirstea-a-luat-un-milion-de-dolari-din-tenis-hanescu-peste-2-5-milioane-6128265
6128265
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.