Circa un sfert din populatia lumii citea un ziar in fiecare zi, in 2009

Postat la 05 august 2010 16 afişări

Circa 1,7 miliarde de persoane, adica 25% din populatia totala a lumii, citeau un ziar in fiecare zi, in 2009, potrivit unui studiu global realizat de World Association of Newspapers and News Publishers (WAN-IFRA), citat intr-un comunicat de presa al institutiei.

Tirajul ziarelor a scazut usor in intreaga lume in 2009, pe fondul recesiunii. Impactul crizei economice pare sa se reduca, potrivit WAN-IFRA. Studiul arata ca industria ziarelor ramane una importanta si dinamica, in pofida recesiunii si a dezvoltarii mediilor digitale.

"Sincer, am observat o tendinta printre jurnalisti de a evidentia aspectele negative ale acestei industrii, cand, de fapt sunt multe aspecte pozitive", a declarat Christoph Riess, CEO al WAN-IFRA.

Cititi mai multe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
ziare,
tiraj,
populatie
/actualitate/afaceri/circa-un-sfert-din-populatia-lumii-citea-un-ziar-in-fiecare-zi-in-2009-6779994
6779994
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.