Cine sunt premiantii de la Globurile de Aur - SLIDESHOW

Postat la 18 ianuarie 2010 12 afişări

Avatar si James Cameron au fost numele care au facut legea la cea de-a 67-a gala a Globurilor de Aur, care a avut loc duminica seara, la Beverly Hilton din Los Angeles, castigand premiile pentru cel mai bun film si cel mai bun regizor.

O victorie la gala Globurilor de Aur este considerata, in general, un pas inainte in cursa pentru Oscaruri. Este recompensa de care "Avatar" avea nevoie pentru a deveni unul dintre favoritii galei Academiei de film americane, este de parere Tim O'Neil, de la Los Angeles Times, citat de AFP.

Considerata una dintre cele mai mari gale ale anului de la Hollywood, ceremonia Globurilor de Aur a avut si accente sobre, organizatorii aducandu-le aminte telespectatorilor de tragediile din lumea reala si lansand un apel pentru victimele cutremurului din Haiti, prin vocea actritei Nicole Kidman, scrie Mediafax.

Decernate de Asociatia presei straine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association/ HFPA), premiile Globul de Aur nu anticipeaza neaparat castigatorii galei premiilor Oscar, dar pot, totusi, sa fixeze anumite jaloane pe drumul catre ravnitele distinctii acordate de Academia de film americana. Nominalizarile la premiile Oscar vor fi anuntate pe 2 februarie, iar ceremonia de decernare a acestor distinctii va avea loc pe 7 martie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Film,
Globurile de aur,
Avatar,
James Cameron
/actualitate/afaceri/cine-sunt-premiantii-de-la-globurile-de-aur-slideshow-5363876
5363876
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.