Cine este femeia care a ajuns de la sportul de performanţă să conducă una dintre cele mai mari companii de recuperat credite din România

Postat la 16 mai 2023 290 afişări

Cine este femeia care a ajuns de la sportul de performanţă să conducă una dintre cele mai mari companii de recuperat credite din România

100 Cele mai puternice femei din business: Cosmina Marinescu, Director general, KRUK România

Cifra de afaceri (2022): 620 mil. lei   /   EBITDA: 426 mil. lei   /   Număr de angajaţi: 628

Este director general al companiei de aproape trei ani, însă face parte din echipa KRUK de 15 ani. Are o experienţă de peste două decenii în eficientizare operaţională prin inovare digitală, change management, leadership strategic şi customer experience.

Consideră drept cea mai importantă realizare a sa ca lider faptul că a reuşit să contribuie semnificativ la dezvoltarea profesională a unor oameni care ocupă acum poziţii importante atât la nivelul KRUK România, cât şi la nivelul european al Grupului KRUK, în ţări precum Italia şi Spania.

„În sportul de performanţă am învăţat că eu sunt singurul meu adversar veritabil. E valabil şi în business, de aceea pun mare accent pe deschidere, flexibilitate şi învăţare continuă.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.