CFR a anulat 124 de trenuri fantoma

Postat la 08 martie 2010 9 afişări

Calatoria cu nasul scoate trenurile din circulatie. O medie de cinci calatori cu bilet in fiecare vagon a fost inregistrata la nivelul a 124 de garnituri pe care societatea CFR Calatori a fost nevoita anul trecut sa le anuleze.

Potrivit datelor puse la dispozitia Gandul de conducerea societatii, cele mai multe trenuri anulate in 2009 au fost personale, insa de pe lista nu lipsesc nici acceleratele si nici rapidele, fiind prezente si cateva trenuri intercity. Daca luam in calcul faptul ca anul trecut pe reteaua feroviara romaneasca erau programate sa circule zilnic 1.624 de garnituri ale CFR Calatori, rezulta ca au fost anulate aproape 8% dintre acestea.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
CFR,
trenuri,
anulari,
circulatie
/actualitate/afaceri/cfr-a-anulat-124-de-trenuri-fantoma-5723520
5723520
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.