Centrul Medical Unirea vrea afaceri cu 50% mai mari in 2009

Postat la 28 ianuarie 2009 17 afişări

Furnizorul de servicii medicale private Centrul Medical Unirea (CMU), lider pe piata segmentului de abonamente corporate, mizeaza anul acesta pe o cifra de afaceri de 16,5 milioane de euro, in crestere cu 50% comparativ cu cele 11 milioane de euro inregistrate in 2008.

“In 2008 am continuat sa ne focusam asupra segmentului de abonamente corporate, care ne asigura pozitia de lider pe piata locala de profil. Pe de alta parte, ne-am indreptat eforturile investitionale si spre segmentul de retail, mai mult decat in orice alt an, mizand in special pe cresterea adresabilitatii si diversificarii serviciilor noastre”, a declarat Sergiu Negut, directorul executiv al companiei.

Anul acesta, compania isi va continua programul investitional de 20 de milioane de euro alocat anul trecut pentru derularea mai multor investitii. Principalii factori care vor contribui la ascensiunea veniturilor operatorului de servicii medicale private vor fi, potrivit reprezentantilor acestuia, proiectele de retail (Spitalul de Obstretica si Ginecologie “Regina Maria”, Centrul de Imagistica, noile policlinici din afara Bucurestiului si Banca de Celule Stem.

Cititi aici mai multe despre planurile CMU.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
servicii medicale,
retail,
CMU
/actualitate/afaceri/centrul-medical-unirea-vrea-afaceri-cu-50-mai-mari-in-2009-3814417
3814417
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.