Centrul Medical Unirea a investit 5,5 mil. euro intr-o maternitate

Postat la 04 decembrie 2008 11 afişări

Operatorul de servicii medicale private Centrul Medical Unirea (CMU) a investit cinci milioane si jumatate de euro in Spitalul de Obstretica si Ginecologie Regina Maria cu o capacitate de 60 de paturi, situata in Bucuresti, zona Baneasa. Pentru primul an, reprezentantii CMU se asteapta la o cifra de afaceri de doua milioane de euro si la 2.000 de nasteri anual.

Investitia totala in aparatura si dotari au totalizat 1,5 milioane de euro, gama de servicii incluzand nasterea naturala, prin cezariana si in apa. In cadrul clinicii, care se intinde pe o suprafata de 2.000 de metri patrati, lucreaza 30 de angajati, dintre care 15 medici specialisti in obstretica si ginecologie.

Inaugurarea maternitatii face parte dintr-un program investitional mai amplu, ce se ridica la valoarea de 12 milioane de euro si care include si deschiderea Centrului de Diagnostic si Tratament din vara aceasta.

De la inceputul anului acesta, CMU a inaugurat prima policlinica pentru copii CMU Kids, a deschis un centru de imagistica in zona Baneasa din Capitala (Centrului de Diagnostic si Tratament), a preluat 49% din Centrul Medical Motilor din Cluj si 50% din reteau locala constanteana AvaMedica.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
servicii medicale,
CMU
/actualitate/afaceri/centrul-medical-unirea-a-investit-5-5-mil-euro-intr-o-maternitate-3607631
3607631
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.