Cele mai asteptate gadgeturi ale anului

Postat la 04 ianuarie 2010 50 afişări

Produsul la care liderul Apple, Steve Jobs, lucreaza in secret de cativa ani, un "netbook" cu ecran multi-touch in loc de tastatura, va costa intre 700 si 1.000 de dolari.

Apple, producatorul telefoanelor iPhone si al playerelor portabile iPod, dezvolta gadgetul de ani de zile sub supravegherea directorului executiv al companiei, Steve Jobs. Analistii sunt de parere ca tabletul PC va revolutiona piata si va promova un nou tip de computer.

Dispozitivul va semana cu un iPod Touch mai mare si va avea un ecran multitouch de 10,1 inchi (25,6 cm). Se va putea conecta la internet wireless si va fi ca un computer, care va permite utilizatorului sa navigheze pe internet, sa vizioneze filme si emisiuni de televiziune, sa asculte muzica si sa citeasca e-book-uri.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
gadget-uri,
Apple,
Google,
lansare,
tablet PC,
preturi
/actualitate/afaceri/cele-mai-asteptate-gadgeturi-ale-anului-5256632
5256632
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.