Cel mai scump restaurant din lume isi trage obloanele

Postat la 27 ianuarie 2010 20 afişări

Celebrul El Bulli, unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din lume, condus de nu mai putin celebrul chef Ferran Adria, se inchide pentru doi ani. "Nicio masa nu va fi servita la El Bulli in 2012 si in 2013", a spus Adria la conferinta gastronomica Madrid Fusion.

Pozitia oficiala este ca acesti doi ani vor fi folositi pentru punerea la punct a strategiei pentru viitorul restaurantului, Adria declarand ca planuieste o schimbare drastica a formulei care a adus faima El Bulli.

Gastronomia moleculara pentru care e renumit restaurantul i-a adus de cinci ori titlul de cel mai bun restaurant din lume. Prin inchiderea El Bulli, chiar daca nu va fi permanenta, restaurantul isi va pierde cele trei stele Michelin.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lifestile,
restaurant,
inchis,
El Bulli
/actualitate/afaceri/cel-mai-scump-restaurant-din-lume-isi-trage-obloanele-5450820
5450820
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.