Cat de ieftina e Dacia Duster? - comparatie cu modele concurente

Postat la 05 martie 2010 61 afişări

Pretul de pornire al unui Duster este de 10.500 de euro, in conditiile in care SUVul nu dispune la acesti bani nici de aer conditionat, inchidere centralizata sau geamuri electrice.

Cu 9.500 de euro se poate achizitiona un model Logan sedan, cu aceeasi motorizare de 1,6 litri 110 CP, tot cu tractiune numai pe rotile din fata, dar care dispune de o dotare completa, care include geamuri electrice spate radio-CD cu MP3. Iar cu 11.250 de euro, se poate achizitiona aceeasi versiune de Logan dar MCV, cu un portbagaj mai incapator decat al SUVului.

Diferenta dintre Duster si Logan o reprezinta insa postul de conducere mai inalt, care ofera o mai buna vizibilitate si posibilitatea de a echipa masina cu tractiune integrala.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cat-de-ieftina-e-dacia-duster-comparatie-cu-modele-concurente-5716546
5716546
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.