Cat costa sambata seara

Postat la 22 ianuarie 2010 11 afişări

O masa la un restaurant bun - 80 de lei, un cocktail inainte de club - 30 de lei, o seara de party intr-unul din cluburile bucurestene - intre 100 si 1.000 de lei. Distractia de sambata seara - nepretuita.

Lumea intreaga petrece sambata-seara, in afara de londonezi care au descoperit ca duminica e mai cool, dar asta e alta poveste. Exista si melodii realizate in cinstea acestei seri ca Whigfield - Saturdat Night sau chiar filme - Saturday Night Fever, in care joaca si pantofii sai rosii, disco. Bucurestenii ies si ei sambata seara si iau cu asalt cinematografe, restaurante, cocktail bars si cluburi. Unii merg la film sau la restaurant si apoi se opresc intr-un bar, inainte de club. "Weekendul este perioada cea mai aglomerata din cinematograf, in primul rand deoarece saptamana cinematografica incepe in Romania vineri, deci filmele in premiera pot fi vizionate pentru prima data in weekend.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lifestile,
sambata seara,
coktail,
club
/actualitate/afaceri/cat-costa-sambata-seara-5408437
5408437
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.