Cât ar costa prezervativele Louis Vuitton

Autor: Razvan Muresan Postat la 15 februarie 2012 1683 afişări

Un val de entuziasm a lovit iubitorii brandului Louis Vuitton din Marbella, Miami şi Essex în serile trecute, după ce vestea lansării prezervativelor LV circula pe Twitter, scrie digg.com.

Confecţionate cu iniţialele brandului în relief, prezervativele ar costa 68 de dolari bucata, în ritm similar cu preţurile casei de modă franţuzeşti. Luxul nu va putea însă ajunge la pasionaţii colecţiilor de acest fel, pentru că LV nu plănuieşte să atace astfel de pieţe. Cel puţin nu prea curând.

Unde găsim marfă de lux la second-hand

Creierul din spatele mişcării este arhitectul georgian Irakli Kiziria care a colaborat cu cei de la Design Provocation pentru a crea prezervativele, cu prilejul Zilei Mondiale a SIDA, din luna decembrie. Cu toate acestea, o imagine a apărut pe pagina publicaţiei Huffington Post, vestea răspândindu-se rapid pe reţelele sociale.

Maşinile de lux sfidează criza. Cum comentaţi?

Un purtător de cuvânt al Louis Vuitton a refuzat să comenteze situaţia, însă dacă vreodată genţile de lux nu vor mai avea acelaşi succes, LV ar putea da lovitura cu noul produs.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
strategie,
prezervative,
Louis Vuitton,
marketing
/actualitate/afaceri/cat-ar-costa-prezervativele-louis-vuitton-9237029
9237029
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.