Case si terenuri executate silit, acum si la rubrica de anunturi imobiliare

Postat la 05 iunie 2010 18 afişări

Vanzatorii de case si terenuri si-au adaptat oferta in functie de mersul pietei, tinand cont si de veniturile din ce in ce mai mici ale romanilor.

Portalul specializat imobiliare.ro si-a lansat o sectiune de licitatii de proprietati aflate in executare silita, destinata atat bancilor - care astfel pot sa-si posteze anunturile de licitatii -, cat si cumparatorilor.

Deocamdata, sectiunea cuprinde doar 27 de proprietati, majoritatea terenuri, insa oferta pietei este extrem de generoasa.

Numai in primul trimestru, bancile au executat silit 3.750 de locuinte si terenuri, adica in jur de 50 de cazuri pe zi, potrivit datelor Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara, comunicate la solicitarea Gandul.

Cititi mai mult pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
executari,
silire,
anunturi
/actualitate/afaceri/case-si-terenuri-executate-silit-acum-si-la-rubrica-de-anunturi-imobiliare-6289152
6289152
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.