Carrefour caută un nou director general

Postat la 26 noiembrie 2011 5 afişări

Carrefour este în căutarea unui nou director general, a declarat o sursă apropiată situaţiei, dezvăluire care ar putea slăbi şi mai mult poziţia şefului actual, Lars Olofsson, chiar dacă a fost imediat dezminţită de retailerul francez.

Potrivit publicaţiei Le Figaro, care a difuzat prima această informaţie, unii dintre cei mai mari acţionari ai Carrefour au decis să îl înlăture din funcţie pe Olofsson, în vârstă de 59 de ani. Sursa a arătat că postul a fost deja oferit directorului general al grupului de încălţăminte şi îmbrăcăminte Vivarte, Georges Plassat, la începutul lunii noiembrie, care a refuzat însă propunerea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/carrefour-cauta-un-nou-director-general-9007217
9007217
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.