Care sunt conditiile pentru a cumpara cel mai ieftin RCA

Postat la 16 decembrie 2010 18 afişări

Proprietarii de automobile pot obtine in aceasta perioada o reducere la RCA de pana la 25%. Multe dintre companiile de asigurari deruleaza promotii pentru asigurarea auto obligatorie, pentru a atrage mai multi clienti.

"Fiecare asigurator are un algoritm propriu de stabilire a tarifelor RCA, numarul variabilelor in functie de care este calculata prima de asigurare ajungand la 10. In afara de acest algoritm, firmele de asigurari aplica si politica de bonus-malus", a declarat Norbert Simpf, director executiv al brokerului care administreaza portalul de asigurari online Netas.ro.

Astfel, BCR Asigurari are o oferta la RCA care se adreseaza bugetarilor, cuplurile in care ambii soti sunt angajati la stat beneficiind de o reducere de 25% la RCA. Daca doar asiguratul este bugetar, reducerea la RCA este de doar 15% la aceeasi companie.

Cititi mai multe pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/care-sunt-conditiile-pentru-a-cumpara-cel-mai-ieftin-rca-7820454
7820454
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.