Canicula a crescut vanzarile de apa, suc si inghetata cu 50%

Postat la 15 iunie 2010 59 afişări

Producatorii spun ca, dupa un sezon slab, doar trei zile de canicula nu compensează scaderile de vanzari inregistrate in lunile aprilie si mai.

Weekendul trecut, vanzarile de apa au crescut cu 50% in hipermarketuri. "In reteaua de hipermarketuri Carrefour, vanzarile de apa din perioada 11-13 iunie au fost mai mari cu 45% fata de weekendul 4-6 iunie: am inregistrat o crestere de 58% pe segmentul apei carbonatate si un avans de 33% pe cel al apei plate", a precizat Andreea Mihai, directorul de marketing al Carrefour Romania, cel mai mare operator de hipermarketuri de pe piata, citata de Ziarul Financiar. Retailerul francez a vandut in trei zile de canicula aproximativ 700.000 de sticle de apa de diverse volume.

Mai mute amanunte pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
canicula,
vanzari,
crestere,
apa,
suc,
inghetata
/actualitate/afaceri/canicula-a-crescut-vanzarile-de-apa-suc-si-inghetata-cu-50-6421124
6421124
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.