Boc: Parintii copiilor decedati in incendiu la Maternitatea Giulesti vor primi ajutoare de urgenta

Postat la 17 august 2010 20 afişări

Parintii copiilor decedati in incendiul de la Maternitatea Giulesti vor primi ajutoare de urgenta din partea statului, a declarat, marti, premierul Emil Boc. El a aratat totodata ca la acest moment nu se pune problema ca pentru acest accident sa fie decretata zi de doliu national.

Premierul a afirmat ca a fost socat de acest accident si ca reforma initiata de Guvern urmareste tocmai utilizarea eficienta a banilor publici inclusiv in sistemul medical.

"Tragicul accident m-a socat si pe mine si vreau sa asigur familiile indoliate ca vor primi suportul statului sub forma unor ajutoare de urgenta, pentru a trece si a usura imensa durere pe care o au", a spus Boc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Emil Boc,
ajutoare,
Maternitatea Giulesti
/actualitate/afaceri/boc-parintii-copiilor-decedati-in-incendiu-la-maternitatea-giulesti-vor-primi-ajutoare-de-urgenta-6926970
6926970
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.