Boc: Majorarea TVA a generat o crestere a veniturilor cu 25% comparativ cu media lunilor anterioare

Postat la 08 septembrie 2010 11 afişări

Noua cota de TVA a determinat, in prima luna dupa majorare, o crestere a incasarilor la buget din aceasta sursa cu 25% comparativ cu media veniturilor din lunile anterioare, a anuntat, miercuri, premierul Emil Boc.

"In privinta majorarii TVA, am observat ca incasarile in prima luna de la implementarea TVA arata ca veniturile din TVA sunt cu 25% mai mari decat veniturile medii din lunile anterioare. Poate reprezenta un semnal pozitiv, dar trebuie sa vedem cum evolueaza lucrurile. Majorarea TVA de la 19 la 24% a insemnat o crestere practic cu 26 de procente, incasarile sunt cu 25% mai mari fata de media lunilor anterioare, deci suntem oarecum in grafic, dar la capitolul colectare si evaziune fiscala as ruga sa se aiba in vedere ca este o prioritate majora", a spus Boc, in sedinta de miercuri a Guvernului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
TVA,
venituri,
media,
Boc
/actualitate/afaceri/boc-majorarea-tva-a-generat-o-crestere-a-veniturilor-cu-25-comparativ-cu-media-lunilor-anterioare-7149191
7149191
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.