BitSolutions: Afaceri in crestere cu 15% in S1

Postat la 30 septembrie 2009 14 afişări

Compania de outsourcing si consultanta IT BitSolutions a inregistrat in prima parte a acestui an o cifra de afaceri de 450.000 de euro, in crestere cu 15% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Evolutia poate fi pusa pe seama faptului ca, de la inceputul anului, compania a atras clienti noi din domenii precum media, retail si consultanta financiara, portofoliul de clienti fiind estimat sa creasca anul acesta cu 30%, in conditiile in care avansul inregistrat deja se ridica la 20 de procente.

In prezent, BitSolutions numara aproximativ 30 de clienti cu contract permanent, la care se adauga un numar important de clienti care contracteaza serviciile companiei doar pentru anumite proiecte.

"Vom mentine evolutia pozitiva si in 2010, cand vizam o crestere cel putin egala cu cea din acest an", apreciaza Florin Scarlat, directorul general al companiei.

Cel mai cautat serviciu a fost cel de consultanta IT, care presupune evaluarea infrastructurii IT a companiei si elaborarea unei strategii pe termen lung pentru optimizarea activitatii companiei, urmat de oursourcing-ul IT - service si mentenanta.

"Am primit foarte multe solicitari pentru aceste servicii, in special de la clienti pe care criza i-a impins sa-si puna pentru prima data problema externalizarii serviciilor IT, din necesitatea de a reduce cheltuielile", sustine Scarlat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT,
outsourcing,
consultanta,
BitSolutions
/actualitate/afaceri/bitsolutions-afaceri-in-crestere-cu-15-in-s1-4947794
4947794
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.