Bilete de intrare de 20 de lei pentru cazinouri si de 5 lei in localurile cu jocuri tip slot-machine

Postat la 09 decembrie 2010 39 afişări

Jucatorii si vizitatorii cazinourilor vor plati bilet de intrare de 20 de lei, cu o perioada de valabilitate de 24 ore, in timp ce localurile cu jocuri tip slot-machine vor avea bilete de 5 lei pentru jucatori, conform unui proiect de ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului Fiscal.

Cazinourile vor fi obligate sa emita bilete de intrare tuturor persoanelor, indiferent daca sunt sau nu jucatori, dar localurile cu jocuri tip slot-machine va trebui sa emite bilete de numai pentru jucatori.

"Organizatorii de jocuri de noroc caracteristice activitatii cazinourilor si de jocuri tip slot-machine permit accesul in locatiile autorizate numai pe baza unui bilet de intrare, valabil pentru 24 ore in intervalul 08.00-08.00, pentru fiecare persoana. Persoanelor carora li s-a eliberat bilet de intrare au obligatia sa-l pastreze, pe toata perioada cat se afla in incinta locatiei in care se elibereaza astfel de bilete", se arata in document.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
localuri,
jocuri de noroc,
taxa,
intrare,
Cod Fiscal
/actualitate/afaceri/bilete-de-intrare-de-20-de-lei-pentru-cazinouri-si-de-5-lei-in-localurile-cu-jocuri-tip-slot-machine-7794134
7794134
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.