Baumax România l-a numit la conducere pe Peter Eszenyi

Autor: Ioana Mihai Postat la 06 august 2012 275 afişări

Din 1 septembrie 2012 Peter Eszenyi (44) preia funcţia de administrator al Baumax în România. Eszenyi a căpătat experienţă în România şi Ungaria, unde a ocupat printre altele funcţia de director expansiune la Lidl şi Plus, respectiv cea de preşedinte al consiliului de administraţie la Plus Ungaria.

Născut în Transilvania, Eszenyi a activat anterior ca administrator şi asociat unic în comerţul cu amănuntul. În noua sa funcţie, Peter Eszényi este responsabil de poziţionarea şi dezvoltarea Baumax pe piaţa românească de bricolaj.

Baumax deţine în prezent 159 de magazine în nouă ţări, dintre care 15 în România, 66 în Austria, 24 în Republica Cehă, 15 în Slovacia, 15 în Ungaria, 4 în Slovenia, 7 în Croaţia, 7 in Bulgaria şi 6 în Turcia.

Piaţa locală de bricolaj este puternic concurenţială, poziţia de lider fiind ocupată de reţeaua dezvoltată de românul Dragoş Pavăl. Alte reţele de pe acest segment sunt Praktiker, Bricostore, Ambient, Obi, Hornbach, Mr. Bricolage şi Leroy Merlin.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
peter eszeyi,
baumax romania,
management
/actualitate/afaceri/baumax-romania-l-a-numit-la-conducere-pe-peter-eszenyi-9925778
9925778
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.