Baumax deschide al 11-lea magazin pe piata romaneasca

Postat la 07 iunie 2010 75 afişări

Retailerul de tip do-it-yourself Baumax deschide maine, 8 iunie, al 11-lea magazin al retelei de pe piata romaneasca, la Pitesti. Noul magazin are o suprafata totala de 15000 mp, impartita in patru domenii: constructii, tehnic, amenajari si gradina.

Pentru anul in curs, comerciantul si-a propus sa deschida patru magazine, cel de la Pitesti fiind al doilea, dupa inaugurarea spatiului din Sun Plaza. Conform planurilor, Baumax ar urma sa mai deschida in 2010 magazine in Constanta si Timisoara Sud.

In 2009, Baumax a inregistrat o cifra de afaceri de 511 milioane de lei (cca 124 milioane de euro). Prin deschiderea magazinului din Pitesti, suprafata comerciala totala depaseste 110 000 mp.

Piata bricolajului a fost puternic afectata de criza, vanzarile de anul trecut inregistrand un declin de circa 24% fata de 2008. Pe piata de profil sunt prezente si Praktiker, Bricostore, Dedeman, Mr. Bricolaje, Ambient, Hornbach.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
Baumax,
magazine
/actualitate/afaceri/baumax-deschide-al-11-lea-magazin-pe-piata-romaneasca-6309723
6309723
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.