Aviva Pensii are un nou director general

Postat la 24 martie 2009 8 afişări

Incepand din martie 2009 Phil Jones a preluat func]ia de director general al companiei Aviva Pensii. Jones, fostul Deputy CEO al companiei Aviva Asigurari de Viata, il inlocuieste astfel pe Eugen Voicu, care a fost numit director general al Aviva Investors Romania.

“Industria pensiilor private din Romania traverseaza o perioada extrem de interesanta pe masura ce se dezvolta noi reglementari intr-un mediu investitional provocator”, a declarat Phil Jones. Reprezentantii companiei au adaugat ca mutarea face parte dintr-o strategie de adaptare la climatul economic dificil, prin schimbari la nivel de management in toate cele trei companii, astfel incat persoanele cheie sa se concentreze pe o singura functie.

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul financiar, Phil Jones si-a inceput cariera in industria IT, inainte de a se dedica sectorului financiar. In 1990 a devenit Director Financiar al companiei GI si dupa 8 ani a intrat in consultanta financiara, pentru ca in 2001 sa inceapa colaborarea cu Aviva, punand bazele business-ului in India. In august 2007 s-a alaturat companiei Aviva Romania in functia de consultant financiar si la scurt timp a devenit director financiar al companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Aviva,
director general,
pensii
/actualitate/afaceri/aviva-pensii-are-un-nou-director-general-4081717
4081717
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.