Avioanele si elicopterele politiei ar putea fi inchiriate de persoane sau firme

Postat la 11 mai 2011 15 afişări

Avioanele si elicopterele politiei ar putea fi inchiriate unor persoane private sau companii, in conditiile in care bugetul Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) este "insuficient", se arata intr-un proiect de hotarare de guvern publicat marti.

Proiectul de act normativ, publicat pe site-ul MAI si supus dezbaterii publice, presupune modificarea Hotararii Guvernului 787 din 2003 prin care se aproba ca Ministerul Administratiei si Internelor sa aiba "activitati finantate integral din venituri proprii". Proiectul publicat marti prevede posibilitatea ca MAI sa "presteze servicii cu aeronavele din dotarea Inspectoratului General de Aviatie al Ministerului Administratiei si Internelor catre persoane fizice sau juridice". Conform notei de fundamentare a proiectului, "intrucat fondurile bugetare alocate Ministerului Administratiei si Internelor sunt insuficiente, este necesara infiintarea unor activitati finantate integral din venituri proprii pe langa Inspectoratul General de Aviatie al MAI, constand in prestarea de servicii catre persoane fizice si juridice, cu aeronavele din dotare".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
inchiriere,
avioane,
elicoptere,
politie
/actualitate/afaceri/avioanele-si-elicopterele-politiei-ar-putea-fi-inchiriate-de-persoane-sau-firme-8260663
8260663
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.