Avatar a castigat doua premii la Globul de Aur

Postat la 18 ianuarie 2010 32 afişări

Filmul de aventura “Avatar” a castigat ieri Globul de Aur pentru cea mai buna poveste, in timp ce regizorul acestuia, James Cameron a primit distinctia pentru cea mai buna regie. “Avatar ofera sansa altor producatori de film sa se gandeasca la 3D”, a spus Cameron la eveniment.

In cadrul celei de-a 67 editii a Globului de Aur, "Avatar" a avut drept competitori Viacom Inc.'s "Up in the Air," Summit Entertainment's "The Hurt Locker," Weinstein Co.'s "Inglourious Basterds," and Lionsgate Entertainment Corp.'s "Precious: Based on the Novel Push by Sapphire." , iar incasarile filmului, de la lansarea din 18 decembrie, pana in present sunt de peste 1,6 miliarde de dolari, potrivit companiei de cercetare Hollywood.com Box- Office.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
Avatar,
premii,
Globurile de Aur
/actualitate/afaceri/avatar-a-castigat-doua-premii-la-globul-de-aur-5363271
5363271
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.