AVAS, obligata de instanta sa dea publicitatii contractul de privatizare al Automobile Craiova

Postat la 05 mai 2010 10 afişări

Societatea Academica din Romania sustine ca a castigat, la Curtea de Apel Bucuresti, doua procese, intr-unul dintre ele decizia definitiva a judecatorilor obligand AVAS sa dea publicitatii contractul de privatizare a societatii Automobile Craiova, preluata de Ford.

"Suntem bucurosi sa anuntam ca, in urma actiunilor in justitie pentru transparentizarea unor contracte publice importante si sensibile, secretizate fara temei, actiuni initiate cu cateva luni in urma, Curtea de Apel Bucuresti a respins recursurile formulate de Eximbank si AVAS. Procesele fusesera castigate de noi si in prima instanta, dar institutiile nu au dorit sa dea curs deciziei Tribunalului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
AVAS,
instanta,
contract,
Automobile Craiova
/actualitate/afaceri/avas-obligata-de-instanta-sa-dea-publicitatii-contractul-de-privatizare-al-automobile-craiova-6093053
6093053
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.