Auditul si consultanta fiscala “factureaza” la capacitate maxima

Postat la 20 februarie 2009 16 afişări

Marius Stancescu, presedintele Moore Stephens Riff, unul dintre principalii jucatori de pe piata locala de audit si consultanta, spune ca cererea pentru serviciile de audit, consultanta fiscala si consultanta financiara se poate dubla anul acesta.

“Unul dintre motive este acela ca multe companii romanesti au ajuns la cifrele la care li se impune in mod legal sa faca audit financiar, iar al doilea motiv este criza financiara, ce-i impinge pe manageri spre consultanti.”  Stancescu spune ca in conditiile in care din ce in ce mai multe companii au nevoie nu doar de consultanta fiscala sau financiara, ci au nevoie de consultanta pe domenii de administrare de criza sau restructurare de business. De altfel, spune consultantul, serviciul de restructurare de business e serviciul vedeta in acest moment.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Audit,
consultanta,
Marius Stancescu
/actualitate/afaceri/auditul-si-consultanta-fiscala-factureaza-la-capacitate-maxima-3969590
3969590
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.