Audientele slabe il scot pe Jay Leno din prime time

Postat la 11 ianuarie 2010 11 afişări

Din cauza audientelor slabe, postul american de televiziune NBC a decis ca show-ul celebrului prezentator american Jay Leno sa fie scos din prime time si sa fie mutat din martie in vechiul slot orar, incepand cu ora 23.35. Emisiunea Jay Leno Show este difuzata in prezent de la ora 22.00. Aceasta masura va face ca Tonight Show, emisiunea prin care Leno s-a consacrat, sa inceapa de la ora 00.05, scrie The New York Times.

Cu toate ca show-ul a respectat ratingurile garantate de NBC advertiserilor, emisiunea a avut o medie de cinci milioane de telespectatori, iar managerii statiilor afiliate NBC au dat vina pe audienta redusa din acel interval orar pentru scaderea ratingurilor pe segmentul de stiri, in conditiile in care majoritatea veniturilor statiilor locale provin din acest gen de programe.

Mai multe detalii pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
NBC,
Jay Leno,
audiente,
prime time
/actualitate/afaceri/audientele-slabe-il-scot-pe-jay-leno-din-prime-time-5311225
5311225
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.