Auchan incepe sa-si cumpere hipermarketurile din Romania

Postat la 21 ianuarie 2010 16 afişări

Reteaua de hipermarketuri Auchan va deschide in urmatorii doi ani unitati in Constanta si Brasov in spatii achizitionate pentru circa 30 mil. euro de la dezvoltatorii imobiliari Trigranit si Centerra Management.

Grupul francez Auchan, care a preluat la finele anului 2008 integral magazinele locale, a schimbat strategia de expansiune si a inceput achizitiile de proprietati in locul inchirierii spatiilor de la dezvoltatori imobiliari.

"Vom merge pe strategia de extindere in spatii aflate in proprietatea noastra. Primele doua magazine detinute de noi vor fi deschise in centrele comerciale Polus Constanta si Coresi Shopping City Brasov", a declarat Patrick Espasa, directorul general al Auchan Romania.

Toate cele sapte magazine operate de Auchan in Romania in prezent sunt in locatii inchiriate, iar francezii ar putea incerca sa achizitioneze inclusiv o parte din aceste spatii. In ceea ce priveste proiectul din Constanta, tranzactia a fost deja incheiata, in timp ce la Brasov francezii de la Auchan si proprietarii platformei Tractorul pun la punct ultimele detalii.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/auchan-incepe-sa-si-cumpere-hipermarketurile-din-romania-5391511
5391511
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.