Ascendis are o noua conducere

Postat la 12 februarie 2008 1 afişăre

Ascendis anunta pentru acest an o schimbare la nivelul conducerii companiei si cresterea cifrei de afaceri cu peste 30%, pana la patru milioane de euro.

Primul pas a fost facut prin plecarea lui Adrian Stanciu din scaunul de partener, dupa ce, timp de sapte ani, a dezvoltat afacerea alaturi de Costea Dumitrescu.

Incepand din acest an, Ruxandra Milca, Florin Radulescu si Andrei Gosu devin parteneri si primesc roluri esentiale in dezvoltarea afacerii. Ruxandra Milca va raspunde de activitatea de training, Florin Radulescu de extinderea afacerii in noi directii, iar Andrei Gosu va fi director executiv. Adrian Stanciu a anuntat ca paraseste compania pentru a se alatura echipei de la Human Synergistics si a-si continua activitatea pe partea de cultura organizationala.

Compania a fost infiintata in 1997, iar din anul 2000 a fost preluata si dezvoltata de Adrian Stanciu si Costea Dumitrescu. Ulterior, Sorin Paun si Marius Opris au devenit parteneri, conducând activitatea diviziei de invatare experientiala.

In ceea ce priveste obiectivele pentru acest an, Costea Dumitrescu a anuntat ca estimeaza o cifra de afaceri de patru milioane de euro, in crestere cu peste 30% fata de anul trecut. Un alt obiectiv al companiei este acela de a realiza minimum 10% din cifra de afaceri in programe adresate sectorului public. "In 2008, vom dezvolta reteaua nationala de birouri, astfel incat la sfarsitul anului sa avem sase birouri in teritoriu. In orasele Timisoara, Cluj si Brasov acestea au inceput deja sa functioneze, iar in Constanta, Iasi si Craiova urmeaza sa fie deschise. In acelasi timp, vom creste echipa de traineri cu 20-30%", a declarat Costea Dumitrescu, partener Ascendis.

Prezenta de peste 10 ani pe piata de training si consultanta din România, Ascendis este specializata consultanta, training si invatare experientiala. Echipa Ascendis cuprinde 35 de traineri, consultanti si facilitatori.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/ascendis-are-o-noua-conducere-2377975
2377975
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.