Arabia Saudită a suspendat zborurile spre Toronto în contextul disputei cu Canada

Postat la 07 august 2018 92 afişări

Compania aeriană de stat saudită şi-a suspendat zborurile spre Toronto în contextul disputei între Arabia Saudită şi Canada în privinţa arestării unor activişti pentru drepturile omului, informează site-ul postului BBC News online.

Arabia Saudită a suspendat zborurile spre Toronto în contextul disputei cu Canada

Arabia Saudită a anunţat că l-a expulzat pe ambasadorul Canadei la Riad, şi a suspendat toate legăturile comerciale cu Ottawa, după ce Chrystia Freeland, ministrul canadian de Externe, s-a declarat "foarte alarmată" de arestarea de către autorităţile saudite a lui Samar Badawi, sora activistului Raif Badawi.

Riadul a explicat că a luat aceste măsuri în urma unei "imixtiuni flagrante în afacerile interne ale Regatului (saudit)". Totodată, Arabia Saudită şi-a retras propriul reprezentant diplomatic de la Ottawa, informează agenţia de ştiri Dpa.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.