Cel mai premiat bucătar din lume a murit astăzi la vârsta de 73 de ani

Autor: Alex Ciutacu Postat la 06 august 2018 240 afişări

Cel mai premiat bucătar din lume a murit astăzi la vârsta de 73 de ani

Joel Robuchon, cel mai premiat bucătar din istorie, a murit la vârsta de 73 de ani. Robuchon a murit pe data de 6 august 2018 după o perioadă lungă în care sănătatea lui a fost măcinată de cancer, potrivit Le Figaro.

Robuchon a fost numit cel mai influent bucătar francez în epoca „bucătăriei noi”, integrând adâncimea aromelor cu procesele de preparare moderne, generând conceptul de preparat simplu.

Stilul lui Robuchon este vestit pentru simplitatea platingului şi pentru numărul redus de alimente pe care le utilizează.

La nivel global, restaurantele lui Robuchon deţin 32 de stele Michelin în 13 ţări, fiind cel mai premiat lanţ de restaurante cu distincţiile Michelin din lume.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deces,
bucatar,
premiere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.