Actorul de filme de acţiune Steven Seagal a fost numit emisar special al Rusiei în Statele Unite

Postat la 05 august 2018 221 afişări

Rusia l-a numit pe actorul american Steven Seagal emisar special în Statele Unite, pentru a încerca să îmbunătăţească relaţiile dintre cele două ţări în ceea ce priveşte „sfera umanitară”, relatează BBC.

Actorul de filme de acţiune Steven Seagal a fost numit emisar special al Rusiei în Statele Unite

Ministrul rus de Externe a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook, menţionând că funcţia neplătită a actorului este similară cu cea a unui ambasador ONU pro-bono. Steven Seagal va promova relaţiile dintre Statele Unite şi Rusia în „sfera umanitară”.

Actorul american a primit cetăţenie rusă în anul 2016 şi l-a lăudat de multe ori pe preşedintele rus Vladimir Putin, spunând că este un „lider excelent”.

Când a primit cetăţenia, acesta a declarat că speră să fie un simbol al îmbunătăţirii relaţiilor bilaterale dintre cele două ţări.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.