Aproape 40.000 de clienti au noua platforma UPC

Postat la 04 februarie 2009 15 afişări

Aproape 40.000 din totalul de 100.000 de abonati la televiziunea digitala prin cablu UPC din Romania au noua platforma oferita de catre compania de comunicatii prin cablu.

Lansata astazi si in Bucuresti, pana in acest moment platforma a fost implementata in 22 de orase in urma unei investitii de 100 milioane de euro, iar in acest an, potrivit oficialilor companiei, platforma va acoperi in jur de 10 orase. 

Prin intermediul ei clientii companiei de comunicatii prin cablu au acces de la 64 pana la 109 programe, la o platforma de jocuri, la un ghid electronic de programe, la 10 canale radio si la optiunea "control parental", care le permite parintilor sa blocheze accesul copiilor la oricate canale doresc prin tastarea unui cod pin. 

Pe langa noua platforma pentru televiziunea digitala prin cablu, UPC a lansat si serviciul digital DVR (Digital Video Recorder) prin intermediul caruia clientii UPC pot inregistra programele TV favorite, stocand pana la 65 de ore (sau 160 GB) si de asemenea, pot opri, derula si relua emisiuni transmise in direct.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Televiziune digitala,
UPC,
abonati
/actualitate/afaceri/aproape-40-000-de-clienti-au-noua-platforma-upc-3860190
3860190
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.