Angajatorii romani nu stiu ce-si doresc angajatii

Postat la 03 noiembrie 2008 18 afişări

Cei mai multi angajati romani primesc din partea angajatorilor, ca prim beneficiu suplimentar, prime, cu toate ca si-ar dori mai degraba asigurare privata de sanatate, dupa cum arata un studiu lansat de Mednet Marketing Research Center si Media XPRIMM

Dupa prime, in topul beneficiilor oferite de angajatori, se afla tichetele de masa sau cele de tip cadou. Aceasta se aplica pentru 57,3% dintre salariatii bucuresteni si, respectiv, 54,2% dintre cei din afara Capitalei. Bonusurile pentru performanta, pe de alta parte, sunt mai des folosite de angajatorii din Bucuresti, numarul lor fiind dublu fata de cel al celorlalti angajatori din tara care ofera astfel de beneficii. Pe urmatoarele locuri in top urmeaza telefonul mobil, trainingurile, masina de serviciu, teambuildingurile, pensia privata facultativa si asigurarea medicala.

 

In ceea ce priveste distributia in functie de mediul in care activeaza, primele si tichetele de masa sau cele de tip cadou sunt oferite cu precadere salariatilor din sistemul de stat, in vreme ce bonusurile pentru performanta, telefonul mobil, trainingurile, masina de serviciu si teambuildingurilor se ofera mai ales in companiile private.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/angajatorii-romani-nu-stiu-ce-si-doresc-angajatii-3424939
3424939
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.