Anca Dumitru va fi inlocuita de Valentin Ionescu la sefia Bursei de Valori

Postat la 26 august 2010 44 afişări

Anca Dumitru a demisionat joi din functia de director general al Bursei de Valori Bucuresti, iar functia va fi preluata din 27 septembrie de Valentin Ionescu, unul dintre brokerii care au participat la lansarea warranturilor pe actiunile Fondului Proprietatea la bursa de la Viena.

"Eu am considerat ca am ocupat acest post interimar, iar acum, ca s-a ivit o persoana mai buna pentru conducerea BVB am renuntat la aceasta functie. Nu m-a obligat nimeni sa demisionez. Membrii Consiliului de Administratie au decis sa imi ofere postul de director general adjunct, iar eu am acceptat aceasta propunere", a declarat Dumitru, care dupa 27 septembrie va deveni director general adjunct al Bursei.

Valentin Ionescu are 38 ani si experienta atat pe piata de capital din Romania, cat si pe bursele din Praga si Viena. El a lucrat la mai multe banci de investitii si companii de brokeraj, precum Euroinvest Bank AG Viena si Wood & Company Financial Services a.s.. Momentan are un contract cu Erste Group Viena.

Detalii pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/anca-dumitru-va-fi-inlocuita-de-valentin-ionescu-la-sefia-bursei-de-valori-7044877
7044877
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.