Alexandrion si Cava d’Oro contrafacute

Postat la 02 aprilie 2009 52 afişări

Alexandrion Grup, cel mai mare producator de bauturi alcoolice din Romania, a anuntat ca pe piata exista sticlele false ce au aparut pe piata sub numele de Alexandrion si Cava d’Oro.

Sticlele false identificate de reprezentantii companiei sunt de 2 litri, iar timbrele si eticheta lor imita foarte bine originalul.

La nivel national reprezentantii companiei au observat un volum mare de produse contrafacute. “Pentru siguranta consumatorilor si a comerciantilor, care pot intra sub incidenta legii daca nu sunt atenti, am inceput deja procesul de elaborare a noi elemente de siguranta pe ambalajul sticlelor noastre. Ne propunem ca noile ambalaje sa fie gata în maxim 45 de zile,” spune George Christoforidis, managing director Alexandrion Grup Romania.

Alexandrion Grup, compania romaneasca cu distributie internationala este cel mai mare producator de bauturi alcoolice din Romania. Compania a înregistrat în 2008 vanzari brute de 83 de milioane euro. Printre produsele companiei se numara: Alexandrion, Brancoveanu, Cava d’Oro, Kreskova, Alexander, Red Bowler scotch whisky si alte 20 de marci de brandy si de spirtoase albe.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/alexandrion-si-cava-d-oro-contrafacute-4135471
4135471
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.