Alexandrion Group a renuntat la fuziune

Postat la 29 septembrie 2009 45 afişări

Alexandrion Group nu va mai fuziona cu producatorul de alcool etilic SAB Radauti si cu alte 3 firme romanesti si cipriote, se arata intr-un anunt al Bursei de Valori Bucuresti.

Actionarii Alexandrion Group au luat decizia de a fuziona in luna decembrie a anului 2008. Fuziunea viza integrarea operatiunilor firmelor Alexandrion Group Romania, SAB Radauti, Belles Marks Consulting, Wilstone Holdings Limited si Pretel Investments Limited.

La sfarsitul primului semestru, Alexandrion Group detine 88,14% din actiunile SAB Radauti.

Omul de afaceri de origine siriana Navaf Salameh detine 50% din actiunile Alexandrion Group Romania si Belles Marks Consulting. Restul actiunilor grupului Alexandrion sunt detinute de 3 firme din Cipru.

Grupul Alexandrion este prezent pe piata din Romania din 1994 si mai desfasoara activitati in domeniul materialelor de constructii, al productiei de hartie si auto

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
Alexandrion Group,
SAB Radauti
/actualitate/afaceri/alexandrion-group-a-renuntat-la-fuziune-4943521
4943521
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.